Beste wensen voor 2018!

05 jan 2018 Beste wensen voor 2018!

Pak de uitdaging in 2018 aan en kom meezingen bij Popkoor Splash!

Zou je het leuk vinden om met een groep enthousiaste mensen samen wekelijks popsongs te zingen en daarnaast ook af en toe op te treden? Je bent echt niet de enige 1,7 miljoen Nederlanders, dat is maar liefst 11% van de Nederlandse bevolking zingt in een koor. Het samen zingen biedt veel voordelen. Het ontspant niet alleen de geest, het is ook goed voor het menselijk immuunsysteem, het versnelt het ontstaan van vriendschappen, draagt bij aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden en leidt tot een positiever zelfbeeld.

Dus je bent van harte welkom in dit nieuwe jaar. Onze repetitieavond is op de maandagavond in De Open Haven in Zeewolde om 20.15 uur.

Je mag komen luisteren en zelfs meezingen! Mail ons popkoorsplash@outlook.com