Popkoor Splash! gaat ON TOUR

Popkoor Splash! ON TOUR

25 jun 2018 Popkoor Splash! gaat ON TOUR

Popkoor Splash! gaat ON TOUR – het popkoor – opgericht in 2002 – breekt met de traditie van een tweejaarlijks concert. De koorleden zingen op een andere toer en geven een vakantieconcert door en voor de inwoners en bezoekers van Zeewolde onder muzikale leiding van dirigent Olaf Windey. Het belooft zaterdag 14 juli a.s. een spetterend programma te worden, waar meerstemmig een speellijst met klassieke popsongs van U2, ABBA, Led Zeppelin en zeker ook nieuw materiaal van Coldplay, Shawn Mendes, Adele en Nederlandstalige medley niet ontbreekt.

Bent u een muziekliefhebber? Dan mag u dit optreden niet missen, kom naar het ON TOUR popkoorconcert op 14 juli a.s. Het optreden is op de locatie RCN Vakantiepark aan de Dasselaarweg 1 en start om 20.30 u. Gratis entree.

De Popkoor Splash! ON TOUR reeks vervolgt dan op 1 september a.s. tijdens Zeewolde bij de Pinken en het International Suydersee BBQ contest event op het Scoutinglandgoed 1 en 2 september 2018.