Lid worden

Zing mee bij Popkoor Splash


Het koor is gestart in september 2002 onder de naam Splash!, een spetterende naam voor een sprankelende groep mensen, die naast kwaliteit ook veel ontspanning vindt binnen Splash!

Splash is een koor met de volgende stemgroepen: bassen, tenoren, alten, sopranen. We streven ernaar één keer per 1 ½ jaar een groot concert te geven. Verder hebben we enkele keren per jaar een kleiner optreden. Tijdens de repetities besteden we aandacht aan ademhaling en beweging. Jaarlijks organiseren we een koorweekend met aandacht voor kennismaking en gezelligheid.

Kom eens luisteren bij onze repetities, iedere maandagavond in Ontmoetingscentrum Open Haven aan het Kerkplein 8 in Zeewolde. Wij starten om 20.15u tot 22.15u.

Voor de pauze krijg je de kans ons spetterende koor vanaf de zijlijn te beluisteren. Tijdens de pauze overleg je samen met onze dirigent in welke stemgroep je het beste past. Na de pauze mag je dan meezingen in de aangewezen partij.

Iedereen is welkom! Extra mannen voor de uitbreiding van de bas- en tenorpartijen is zeer welkom.

Ons koor bestaat nu bijna 16 jaar en we willen proberen een stijgende lijn in zangkwaliteit vast te houden. Enige zangervaring is een voordeel maar niet noodzakelijk.

Lid worden!? Vul het contactformulier in.

Olav Windey Dirigent popkoor Splash
Dirigent Olaf Windey Olaf Windey mocht van zijn vader als kind vele muziekinstrumenten bespelen. Zijn vader had zelf graag dirigent willen worden maar mocht van zijn ouders de muziek niet in. De liefde voor de muziek werd er dus met de ‘paplepel’ ingegoten en zo besloot hij in 1984 naar het conservatorium in Utrecht te gaan. Op dit moment heeft Olaf twee popkoren en twee musicalverenigingen onder zijn hoede waaronder dus Splash!