Lid worden

Zing mee bij Popkoor Splash


Het koor is gestart in september 2002 onder de naam Splash!, een spetterende naam voor een sprankelende groep mensen, die naast kwaliteit ook veel ontspanning vindt binnen Splash!

Splash is een koor met de volgende stemgroepen: bassen, tenoren, alten, sopranen. We streven ernaar één keer per 1 ½ jaar een groot concert te geven. Verder hebben we enkele keren per jaar een kleiner optreden. Tijdens de repetities besteden we aandacht aan ademhaling en beweging. Jaarlijks organiseren we een koorweekend met aandacht voor kennismaking en gezelligheid.

Kom eens luisteren bij onze repetities, iedere maandagavond in Ontmoetingscentrum Open Haven aan het Kerkplein 8 in Zeewolde. Wij repeteren van 20.00u tot 22.00u.

Voor de pauze krijg je de kans ons spetterende koor vanaf de zijlijn te beluisteren. Tijdens de pauze overleg je samen met onze dirigent in welke stemgroep je het beste past. Na de pauze mag je dan meezingen in de aangewezen partij.

Iedereen is welkom! Extra mannen voor de uitbreiding van de bas- en tenorpartijen is zeer welkom.

Ons koor bestaat nu bijna 20 jaar en we willen proberen een stijgende lijn in zangkwaliteit vast te houden. Enige zangervaring is een voordeel maar niet noodzakelijk.

Lid worden!? Vul het contactformulier in.

Dirigent Nico Strubbe Nico Strubbe speelde vanaf zijn jeugd al orgel en piano, omdat zijn vader orgelbouwer was en er thuis in de huiskamer dus altijd een instrument beschikbaar was. Vanaf zijn 8e levensjaar heeft Nico ook vioollessen gevolgd en na een toelatingsexamen aan het conservatorium tevens koordirectie. Nico leidt naast Popkoor Splash eveneens een dameskoor (pop- en musicalkoor) in Baarn en is o.a. docent piano aan een muziekschool.